Zagrli me, platiću


ISBN:
978-86-7558-966-2
pismo:
Latinica
strana:
222
format:
13X20cm
.
teaser-text:

Džovana, Biki i Mara se druže od detinjstva. Razlike u karakteru i načinu života ne sprečavaju ih da zajedno isprate treću deceniju. Dok se Mara susreće sa preprekama u borbi da preživi u inostranstvu

povez:
Broš

Džovana, Biki i Mara se druže od detinjstva. Razlike u karakteru i načinu života ne sprečavaju ih da zajedno isprate treću deceniju. Dok se Mara susreće sa preprekama u borbi da preživi u inostranstvu, Biki uživa u putovanjima. Ipak, pronalazak muškarca po njenoj meri, čini se potpuno nedostižan. Koliko košta ljubav?
Da li je jačina emocija srazmerna količini novca uloženog u ljubavni odnos? Okružena brojnim prijateljima, koji posećuju njen dom u Atini, Džovana pokušava da izda knjigu ne znajući da je taj momenat teži nego sam nastanak priče. Sklonost ka odustajanju prati je celoga života, ali najveća bol, gubitak najrođenijeg daje joj snagu da ide do kraja i ostvari zajednički san. „Zagrli me, platiću“ nastavak je priče „Pobeći od sebe“ u kojoj junaci dokazuju da, iako ne znamo šta će biti sutra, ne možemo ni očekivati da se nešto desi ako ne napravimo prvi korak koji vodi u neizvesnost. Sreća prati hrabre, ali bez velikog uloženog truda svoju hrabrost ne možemo pokazati.

List Price: 720.00 din.
Price: 576.00 din.