Tragovi života


ISBN:
978-86-531-0377-4
pismo:
latinica
strana:
186
format:
20 cm
godina izdanja: 2018.
teaser-text:

Tragovi života je roman o dečaku Orkanu koji pokušava da pronađe odgovor na pitanje koji ga je mučio celog života. Ko je zapravo njegov otac?

povez:
broš

Tragovi života je roman o dečaku Orkanu koji pokušava da pronađe odgovor na pitanje koji ga je mučio celog života. Ko je zapravo njegov otac?
U nedostatku istine, on odlučuje da izmisli svog oca i započinje da piše priču o tome kako su se njegovi roditelji upoznali. Međutim, jednog naizgled običnog oblačnog dana u porodičnoj biblioteci, ovaj dečak pronalazi mamin dnevnik koji će zauvek promeniti njegov život. Na putu pronalaženja svog identiteta, Orkan se susreće sa mnogim tajnama svoje mame...

Iz recenzije

Tijana Kondić u svom prvom romanu pod naslovom "Tragovi života" neosporno daje naznake budućeg dobrog pisca. Ona poseduje jasnu i konciznu rečenicu, njeno štivo teče bez zaplitanja i zastoja kao istinski “roman reka”. Bez napora i zadrške menja glas ličnosti koje se obraćaju čitaocu od paragrafa do paragrafa. Dijalozi su joj prirodni i obznanjuju atmosferu i doba u kojima su smešteni. Likovi se lako razaznaju mada su mnogobrojni (Orkan, koji kao dečak pronalazi dnevnik, Tisa, Danijel, Pavle, Naomi). Erotske scene su dobro obrađene i ne klize u jeftine opise seksa.

Prvenac Tijane Kondić je roman o odrastanju, o ljubavi, sazrevanju, o potrazi za korenima u neprestanom traženju oca, pa samim tim otkrivanju i same sebe.

Gordana Kuić

List Price: 0.00 din.
Price: 0.00 din.