Ti si izvor svoje snage


ISBN:
978-86-531-0387-3
pismo:
latinica
strana:
188
format:
24 cm
godina izdanja: 2018.
teaser-text:

Knjiga „Ti si izvor svoje snage“ je autobiografska priča Vladice Đorđević, internacionalnog predavača tehnike “Pristup svesti” (Access Consciousness)

povez:
broš

Knjiga „Ti si izvor svoje snage“ je autobiografska priča Vladice Đorđević, internacionalnog predavača tehnike “Pristup svesti” (Access Consciousness), koja je rođena u Srbiji ali od detinjstva živi u Švedskoj. Kroz njenu ličnu priču protežu se alati i tehnike koje svako od nas može da koristi kako bi poboljšao svoj život.
Nakon ubistva sina, kada nije izgledalo moguće da će se njen sopstveni život nastaviti, Vladica je izabrala da ŽIVI. Spoznala je da svako od nas ima svoje izbore a njen je bio – da nastavi dalje. Kako joj je to uspelo i zašto je tako birala, čitaoci će saznati na dvesta stranica knjige koja nije onakva kakva se na prvi pogled čini – tužna i depresivna. Knjiga je, naprotiv, oda životu i tome koliko smo kao ljudska bića svi mi podjednako važni na ovom svetu.
Mi smo izvor svoje snage, ne neko drugi. Naši izbori su naša snaga. Samo treba da se otvorimo kako bismo toga postali svesni. Onda možemo da kreiramo život kakav zaista želimo, život za kojim žudimo, baš kako i stoji u podnaslovu knjige.
„Izbor je moćniji od svega, čak i od svih alata i tehnika“, kaže autor knjige „Ti si izvor svoje snage“.

List Price: 1,500.00 din.
Price: 1,200.00 din.