Ezoterija

Miris večnosti : nova paradigma slobode

Ovo delo – koje ne treba samo pročitati već i doživeti, biće ogromna podrška, dar ili blagoslov svakom ko želi da postane vizionar svog života, prevazilazeći ograničen trodimen­zionalan pogled na svet.... (detaljnije)
cena:
960.00 din.

Kristalna deca : priručnik za brigu o najnovijoj generaciji osetljive i psihički obdarene dece

Kristalna deca mogu biti manji izazov za roditelje jer mogu biti veoma zahtevna deca, zbunjeni, slabog zdravlja i često sa visokom pažnjom koja se obično manifestuje u školskom uzrastu... (detaljnije)
cena:
400.00 din.

Anđeli u srcu

Vanja Savić je tragalac za univerzalnom istinom više od dvadeset godina. U procesu pronalaženja sebe i svog unutrašnjeg bića, ona je otkrila svrhu... (detaljnije)
cena:
800.00 din.

Tvoja nova šansa : kako živeti svoje vrline

Dragana Stojić je trener za lični rast i razvoj sa licencom jednog od najprestižnijih svetskih programa. Autor je knjige Kreiranje Radosti i koautor knjige Tajna lične transformacije, u kojima čitaoci mogu pronaći svoju ličnu snagu za rešavanje različitih životnih situacija i postizanje ličnog mira... (detaljnije)
cena:
792.00 din.

Razgovor s biljkama

U ovoj knjizi postoje razmišljanja i istraživanja o biljnom svetu koja može svako da razume i primeni. ... (detaljnije)
cena:
440.00 din.

Vaspitavanje i ishrana Indigo dece

Indigo deca su pametna, intuitivna, jake volje i ponekad sklona samouništavanju. Veoma često dobijaju (pogrešnu) dijagnozu poremećaja smanjenja pažnje (ADD) ili hiperaktivnosti (ADHD), samo zato što ne žele da se povinuju utvrđenim pravilima u školi i kod kuće... (detaljnije)
cena:
768.00 din.

Smisao života : anđeoske karte

Svako od nas ima misiju koju treba da ispuni u ovom životu na zemlji.Kada znamo šta je naša misija i kada radimo na njenom ispunjenju, čitav naš život postaje bolji: osećamo se srećnije... (detaljnije)
Rasprodato

101 Anđeoski broj : značenje brojeva 111, 123, 144 --- i mnogih drugih!

Jedan od najuobičajenijih načina na koji nam se anđeli obraćaju je putem brojeva koji se ponavljaju... (detaljnije)
cena:
576.00 din.

Arhanđeli 101

Nereligijskoj, krajnje pozitivnoj knjizi, Dorin Virtju vas upućuje kako da uspostavite kontakt sa 15 njenih omiljenih arhanđela... (detaljnije)
cena:
1120.00 din.

Anđeli izobilja

Anđeli izobilja je knjiga koja opisuje kako Nebo može da nam pomogne kada želimo da ostvarimo svoj životni cilj. Svako od 11 poglavlja knjige predstavlja jednu poruku Anđela Izobilja – posebne grupe anđela koji se brinu da nemaština ne osujeti ispunjenje naših snova.... (detaljnije)
cena:
704.00 din.