Marketing-ekonomija

Monetarna kolonizacija srpske privrede

U radu Monetarna kolonizacija srpske privrede autor Zoran Živković obrađuje danas izuzetno i životno važno pitanje – delovanje monetarno-kreditne politike u procesu privrednog razvoja i zaposlenosti... (detaljnije)
cena:
528.00 din.

Kineski san i kineski put

Tokom tri decenije, od početka ekonomskih reformi i otvaranja ka svetu, i tokom prve dve decenije XXI veka, NR Kina nastoji da prilagodi pravac... (detaljnije)
cena:
792.00 din.

Brend menadžment

Za čitaoce koji se bave brend menadžmentom, metode, tehnike i procedure, koje su na neki način predstavnici određene oblasti, izložene su u celosti, a za druge je dat osnovni prikaz, a čitalac se precizno upućuje gde može da ih nađe obrađene do nivoa primenljivosti.... (detaljnije)
cena:
959.00 din.

Trgovinska revolucija : novi odnosi u kanalima marketinga

U pitanju je jedinstven pristup celovitom istraživanju pozitivnih i negativnih efekata jačanja snage maloprodajnih lanaca na odnose između svih učesnika u kanalima marketinga.... (detaljnije)
cena:
952.00 din.

Korporativno restrukturiranje

Knjiga „Korporativno restrukturiranje“ pokušava na celovot i sveobuhvatan način da uvede čitaoca u izuzetno složenu problematiku restrukturiranja privrednih organizacija. ... (detaljnije)
cena:
3520.00 din.

Finansijska tržišta u uslovima krize

Svet u kome živimo je pun promena i neizvesnosti. Već više od četiri godine smo svedoci jedne od najvećih ekonomskih kriza u istoriji čovečanstva... (detaljnije)
cena:
3259.00 din.

Uvod u medije

Obrazovanje za medije postaje moćna i nezaobilazna disciplina savremene društvene teorije, ali i prakse. ... (detaljnije)
cena:
691.00 din.

Odnosi s javnošću u oblasti zaštite životne sredine

Čovek igrа rаzne igre, аli igru s prirodom može lаko dа izgubi jer se ne drži prаvilа. ... (detaljnije)
cena:
880.00 din.

Menadžment masovnih medija

Monografija prof. dr Nikodijevića dokazuje da studije medija danas u svetu predstavljaju veoma dinamično i razuđeno istraživačko područje što je, razume se, jedna u nizu društvenih posledica... (detaljnije)
cena:
1056.00 din.

Jevrejska tajna poslovnog uspeha

Jevreji čine manje od dve desetine jednog procenta svetske populacije ali, ipak, predstvaljaju više od deset odsto Forbsove liste četristo najbogatih ljudi na svetu... (detaljnije)
Rasprodato