Suze peku samo prvi put


ISBN:
978-86-531-0292-0
pismo:
latinica
strana:
218
format:
21 cm
.
teaser-text:

Osnovna vrednost knjige je baš u tome što nas navodi na preispitivanje ponašanja prema drugima, naročito najbližima. Odgovornost nas poziva da razmišljamo o težini svojih reči i postupaka, jer nikada ne znamo kakve su posledice, naročito kod onih kojima ponos ne dozvoljava da to iskažu

povez:
broš

Jelena je 2001. godine diplomirala filmsku i TV produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, Srbija, a njen diplomski rad bio je iz oblasti primenjene psihologije, govora tela i neverbalne komunikacije u televizijskoj produkciji. Takođe je završila tri godine doktorskih umetničkih studija (DA), gde je sprovodila istraživanje o uticaju drevnih orijentalnih plesova i pokreta u celini na um umetnika i kreativne potencijale svake individue.

Posle višegodišnjeg i bogatog medijskog iskustva (radio i TV), 2014. godine osniva Centar za kreativni i umetnički lični razvoj, u okviru koga organizuje mnogobrojna predavanja, seminare, radionice i obuke. Uređuje svoj sajt, piše tekstove na blogu, a svoj rad oplemenjuje i iskustvom iz oblasti marketinga, kao i organizacionim umećem. Voli da radi sa klijentima, a posebno se ističe kao predavač i učitelj.

Jelena je Reiki Majstor/učitelj (Usui i Kundalini sistem) i sertifikovani terapeut Theta isceljivanja, praktičar Access Bars tehnike, Biomimetičke mimikrije i Energetskog Facelifta.

U stvari, Jelena je veliki sanjar koji veruje u jedan sasvim drugačiji svet. Ovaj je još kao mala odlučila da menja. Na suptilan način, posvećeno baca seme svesnosti po polju života i redovno ga zaliva ljubavlju i zahvalnošću.

jelenareiki.com
capdcoaching@gmail.com

„Osnovna vrednost knjige je baš u tome što nas navodi na preispitivanje ponašanja prema drugima, naročito najbližima. Odgovornost nas poziva da razmišljamo o težini svojih reči i postupaka, jer nikada ne znamo kakve su posledice, naročito kod onih kojima ponos ne dozvoljava da to iskažu. Sreća je da je Jelena Stefanović svoja osećanja pretočila u pisani tekst iz koga možemo mnogo da naučimo."

Mr Vesna Kršić Sekulić, redovni profesor
Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu

„Pročitajte ovu knjigu koja priča dve priče, pune emocija i životne istine. Iznenadiće vas način na koji Jelena, ćerka Bobe Stefanovića, govori o svome ocu, divnom umetniku, koji, nažalost, svoju priču nije uspeo da nam ispriča do kraja."

Minja Subota

„Kada sam pročitala knjigu Jelene Stefanović „Suze peku samo prvi put" oduševila sam se! Poznajem je i dugo pratim njen rad, ali nisam ni slutila da u njoj leži ovakav talenat! Ova istinita životna priča, pomalo tužna, a opet nekako vedra, čita se u jednom dahu i na mene je ostavila izuzetno snažan utisak. Osim toga što predstavlja duboku psihološku analizu emocija, ujedno je i svedočanstvo o jednom vremenu koje nam je i dalje svima vrlo blisko. Imajući u vidu glavne aktere knjige, sigurna sam da će knjiga biti potpuni hit i pravo osveženje."

Biljana Dujković, prijateljica i učenica
Kundalini Reiki Majstor/učitelj

List Price: 880.00 din.
Price: 704.00 din.