Ostala izdanja

Kina u svetskom turizmu

Karakteristike i perspektive razvoja inostranog turizma u NR Kini... (detaljnije)
cena:
352.00 din.

Globalna ekonomija

Kako su bogati postali bogati i zašto siromašni postaju siromašniji je tema ove jedinstvene knjige čuvenog norveškog ekonomiste. Knjiga je zatalasala javno mnjenje u Norveškoj i Evropi svojom bespoštednom kritikom GLOBALNE EKONOMIJE... (detaljnije)
cena:
528.00 din.

Kineske kulinarske čarolije

Večera za okruglim kineskim stolom doživljaj je koji se ne zaboravlja. Kineska kuhinja je saga o drevnoj kulturi pisana jezikom hrane, pa kada se prepustite ukusima, mirisima i bojama đakonija, tanano dodirujete same korene kineske civilizacije i istoriju kineske gastronomije staru hiljadama godina.... (detaljnije)
cena:
440.00 din.

Kulinarski putopisi

Internacionalni kuvar
Knjiga koja je pred čitaocem predstavlja kulinarsko putovanje kroz pedeset i pet zemalja sveta,bez spakovanih kofera i outnih karata,samo sa priborom za jelo u ruci... (detaljnije)
cena:
792.00 din.

Tvrđava lovaca u mutnom

Ova knjiga je rasprava u oblasti upravljanja obrazovanjem, oblasti koja je kod nas marginalna ili bolje reći nepoznata.Starije discipline koje se bave obrazovanjem samo površno izučavaju odnos politike, uprave i obrazovanja. ... (detaljnije)
Rasprodato

Izvan igre, na putu: zbornik u čast profesora Đura Šušnjića

Đuro Šušnjić, čovek osobenog integriteta, ethosa, naučne i ljudske doslednosti, nastojao je, sasvim sigurno, celog svog životnog i radnog veka da ostane izvan ... (detaljnije)
cena:
352.00 din.

Blaga Vojvodine

Ko se rešio da upozna Vojvodinu, došao je do prave knjige. Čak i ljudi koji su rođeni u Bačkoj, Banatu ili Sremu, otkriće iz ove knjige Ivana Kriveca mnoge skrivene detalje. ... (detaljnije)
cena:
691.00 din.

Zadužbine kulture srbije i javnost

Knjiga Marije Aleksić Zadužbine kulture i javnost objašnjava, skoro iz svih uglova, fenomen zadužbina, koje su takoreći od iskona vid srpskog prepoznavanja, pa i deo nacionalnog karaktera;sadrži njihovu istoriju... (detaljnije)
cena:
440.00 din.