Okreni list i kreni dalje


ISBN:
978-86-531-0540-2
pismo:
latinica
strana:
286
format:
22 cm
godina izdanja: 2019.
teaser-text:

Knjiga Tanje Vebster Okreni list i kreni dalje je svojevrsni literarni omnibus jednog života. Pisana memoarski, ispovedno, ona govori celu istoriju svog života od beogradskih, dalmatinskih

povez:
broš

Devojčica rođena u toku Drugog svetskog rata izrasla je u ženu koja će pronaći bolji život bude li dovoljno hrabra za skok u nepoznato

Knjiga Tanje Vebster Okreni list i kreni dalje je svojevrsni literarni omnibus jednog života. Pisana memoarski, ispovedno, ona govori celu istoriju svog života od beogradskih, dalmatinskih, bugarskih, pa sve do sadašnjih dana u Americi. Na neki način ova knjiga je i svojevrstan putopis mesta u kojima je bila i živela autorka. Predivni opisi Londona, Engleske, zatim Švedske, Kanade vezani su u jednu čvrstu pripovedačku celinu.
Pokretački moto knjige je njen životni moto „pamtim ljubav”. Jednostavno, ljubav drži njenu porodicu, odnose sa majkom, bakom, ocem, bratom... Ljubav prema medicini je tera da traži najbolja i najveća znanja u medicini u Engleskoj, u istraživačkim medicinskim centrima u Švedskoj i Americi, ljubav je osnova njenih veza u ljubavi i u brakovima koje je ostvarila. Uvek je okrenut novi list i kretalo se dalje u novi život, novu nadu.
Knjiga obiluje izvanrednim decentnim opisima mesta, životnih situacija, ličnosti, njihovih međusobnih odnosa, a emocija autorke je ta koja je u večitom dijalogu sa njenim raciom kako bi se donela najispravnija odluka. Ova jedinstvena memoarska knjiga je mali životni kaleidoskop, putokaz i drugima kako se u životu uvek mogu i moraju naći rešenja.

List Price: 880.00 din.
Price: 704.00 din.