Medijska etika i medijski linč


ISBN:
78-86-7558-773-6
pismo:
Latinica
strana:
388
format:
B5
.
teaser-text:

Knjiga prof. Čedomira Čupića „Medijska etika i medijski linč” predstavlja dragocen kritički uvid u našu društvenu stvarnost.

povez:
Broš

Knjiga prof. Čedomira Čupića „Medijska etika i medijski linč” predstavlja dragocen kritički uvid u našu društvenu stvarnost. Taj uvid je specifičan zbog zanimljive višeslojne strukture knjige, sačinjene od teorijske podloge, neposrednog iskustva i analize autora brojnih primera moralnog i političkog beščašća koji su tema knjige, kao i zbog autentične dokumentacije o sudskom postupku.
U knjizi je vrlo živopisno prikazan još jedan soj ljudi – intriganata i klevetnika, zavidljivaca, doušnika i intelektualnih mediokriteta. Oni ne biraju sredstva da „na drugi način” postignu ono što ne mogu na osnovu sopstvene pameti. Nažalost, reč je o jednom broju „naučnih radnika” sa univerziteta.
Posle čitanja ove knjige ostaje gorak utisak, ali i nada da višegodišnja hrabra i istrajna javna borba prof. Čupića za poštovanje principa zakonitosti, pravednosti, moralnosti i odgovornosti neće doživeti donkihotovski epilog.

List Price: 990.00 din.
Price: 792.00 din.