Ne zaboravi svoj dom


ISBN:
978-86-7558-681-4
pismo:
ćirilica
strana:
237
format:
A5
teaser-text:

Glavni junak, mladić koji je spreman da prekrati svoj život, kreće u potragu za majkom. Put ga vodi u pozorište. Kupujući kartu, sreće osobu koja će ga svojom inteligencijom i lepotom voditi kroz predstavu. Radnja se ne dešava samo na sceni, a svako ko je prisutan u sali može postati njen deo.

povez:
broš

Glavni junak, mladić koji je spreman da prekrati svoj život, kreće u potragu za majkom. Put ga vodi u pozorište. Kupujući kartu, sreće osobu koja će ga svojom inteligencijom i lepotom voditi kroz predstavu. Radnja se ne dešava samo na sceni, a svako ko je prisutan u sali može postati njen deo. Kako se odvijaju zbivanja, razjašnjenja sudbine glavnog junaka pojavljuju se spontano i neočekivano. Lepa devojka bdi nad mnogim dešavanjima, a lik starice iz detinjstva nastoji da mu ukaže kako će se desiti ono što mu je jednom davno rekla za majku.
Zapleti, lepota jezika, potraga za putem u sebe i iz sebe i duhovna snaga ove knjige plene pažnju čitaoca. Ovo je još jedan Dragojlovićev roman koji se neće ispuštati iz ruku i koji će, kao i dva prethodna, sigurno doživeti više izdanja.

List Price: 550.00 din.
Price: 440.00 din.