Ludvig


ISBN:
978-86-531-0428-3
pismo:
ćirilica
strana:
242
format:
20 cm
godina izdanja: 2018.
teaser-text:

Ludvig, roman Olivere Olje Jelkić je utemeljen na istorijskim podacima iz života slavnog kompozitora Ludviga van Betovena. Knjiga govori o njegovom putovanju u Srem, na krilima ljubavi, ali u suštini to je knjiga o njegovom sazrevanju kao ličnosti i opredeljenju da svoj život posveti muzici, a ne zemaljkim strastima

povez:
broš

Ludvig, roman Olivere Olje Jelkić je utemeljen na istorijskim podacima iz života slavnog kompozitora Ludviga van Betovena. Knjiga govori o njegovom putovanju u Srem, na krilima ljubavi, ali u suštini to je knjiga o njegovom sazrevanju kao ličnosti i opredeljenju da svoj život posveti muzici, a ne zemaljkim strastima.
Osamnaestogodišnji Ludvig prolazi kroz niz neverovatnih situacija na putu do svoje ljubavi Žanet, koja se igrom životnih okolnosti našla u šlosu na vojnoj granici u Sremu. Ludvig se bori sa iskušenjima i provokacijama običnog života i sveta sa kojim je do tada imao vrlo malo kontakata.
Roman je sačinjen od niza slika koje svakako golicaju maštu i čine da čitalac na neki način proživljava sve Ludvigove avanture.

List Price: 770.00 din.
Price: 616.00 din.