SUSRET Knjiga promena 1


ISBN:
978-86-7558-865-8
pismo:
Latinica
strana:
173
format:
20 cm
teaser-text:

Emotivna, ubedljiva i preobražujuća, ova knjiga jeste dragocen poklon svakome ko želi da upozna nove dimenzije stvarnosti i istine da smo savršeni takvi kakvi jesmo i da samo svojom odlukom, voljom i mislima možemo da promenimo sopstveni život.

povez:
Broš

Emotivna, ubedljiva i preobražujuća, ova knjiga jeste dragocen poklon svakome ko želi da upozna nove dimenzije stvarnosti i istine da smo savršeni takvi kakvi jesmo i da samo svojom odlukom, voljom i mislima možemo da promenimo sopstveni život. Energija kojom vibriraju pojedini delovi Susreta ima za cilj da pokrene pozitivne promene kod čitaoca, a simbolika slika koje su date na pojedinim stranama tu energiju povezuju sa jezikom nesvesnog na koji način proces promena počinje da se dešava na nesvesnom nivou. Dizajnirana je tako da zajedno sa simbolima i muzikom pokrene čitaoca da ne bude samo svedok događaja već i aktivni učesnik.

ZAŠTO SUSRET?

* Da pokaže da je svako odgovoran za svoj život i da svako može da postane kreator sopstvenog života.

* Da prikaže konkretne tehnike kako se postižu izuzetni rezultati.

* Da pokrene u ljudima želju da se menjaju i da im u isto vreme pokaže put ka promenama, ka istinama, sreći i ljubavi.

Susret- knjiga promena, jeste prva knjiga autora sa naših prostora koja u formi romansirane priče govori o putu promena i viziji da čovek može biti nešto sasvim drugo od onoga što je danas.

Poseban dodatak knjizi je CD sa drevnim solfeggio frekvencijama koje predstavljaju veoma moćan alat za lečenje i uravnoteženje uma, duha i tela.

www.kljuceviuspeha.com

List Price: 1,009.00 din.
Price: 807.00 din.