LJUBAV Knjiga promena 3


ISBN:
978-86-7558-890
pismo:
Latinica
strana:
165
format:
20 cm
teaser-text:

Ljiljana je shvatila da voleti sebe znači voleti život takav kakav jeste, prihvatiti svoj život kao dar i sa zahvalnošću raditi na davanju koje će doneti dobro koje treba da se primi.

povez:
Broš

Sve je jedno i jedno je sve

Ljiljana je shvatila da voleti sebe znači voleti život takav kakav jeste, prihvatiti svoj život kao dar i sa zahvalnošću raditi na davanju koje će doneti dobro koje treba da se primi. Voleti sebe znači videti sve one divne stvari kojih je prepun život, i biti zahvalan na njima.

Učeći nas da ljubav nije nešto što može neko da nam oduzme ili da nam da, ona nas upoznaje sa univerzalnim zakonom - zakonom „Ljubavi“, kao vibracijom kojom vibrira čitav svemir. Na taj način ona nam pomaže da shvatimo da je ljubav stanje koje se rodi zajedno sa telom i koje sa godinama uslovljavanja, sa godinama pogrešnih uverenja zaboravimo, zanemarimo, odbacimo i pomaže nam da prepoznamo tu božansku iskru u nama koja je godinama tinjala tražeći da bude otkrivena, koja je čekala da bude rasplamsana, koja nas je zvala u snovima da je pronađemo i koja je privlačila ljude u kojima je tražimo.

Koračajući sama tim putem ona nas vodi kroz proces transformacije onoga što nije ljubav u ono što ljubav jeste, pokazujući nam da svaka naša priča pojedinačno jeste priča od koje može biti napisan sonet o ljubavi i strahu da ljubav živimo.

Sa pričom o anđelima čuvarima, srodnim dušama, blizanačnim plamenovima, spajanju muškog i ženskog principa, promenama koje će da nastupe nakon 21.12.2012. godine i Festivalom zahvalnosti koji je pokrenuo promene na čitavoj planeti, Ljiljana nas dovodi do života u ljubavi i svesnosti, života u novom Zlatnom dobu u koje svi ljudi na planeti živeti.

www.kljuceviuspeha.com

List Price: 1,009.00 din.
Price: 807.00 din.