Knjige promena I-III


pismo:
Latinica
format:
20 cm
teaser-text:

Zapitajte se šta bi poželeli ukoliko bi dobili čarobni štapić i imali mogućnost da stvorite život kakav želite.

povez:
Broš

Zapitajte se šta bi poželeli ukoliko bi dobili čarobni štapić i imali mogućnost da stvorite život kakav želite. Upravo to jesu KNJIGE PROMENA: SUSRET, JEDNOST i LJUBAV, čudesne knjige koje će vam pomoći da dođete do života kakav želite.

Knjige promena su moćne, kreativne i isceljujuće knjige u kojima nas glavna junakinja, u formi romansirane priče vodi kroz veliki broj tehnika, strategija i programa koje nas mogu dovesti do toga:

. Da otkrijemo svoju pravu ličnost i da dođemo do odgovora na pitanje KO SMO?

· Da otkrijemo svoju životnu svrhu i svoj životni pravac.

· Da pronađemo u sebi snagu i probudimo svoju kreativnost.

· Da prevaziđemo osećanje aksiozniosti, panike i depresije.

· Da razvijemo samopouzdanje i verovanje u sopstvene potencijale.

· Da prevaziđemo tugu, žalost ili gubitke.

· Da kreiramo ciljeve koji će nas učiniti srećnim.

· Da volimo i budemo voljeni.

Emotivne, ubedljive i preobražujuće KNJIGE PROMENA: SUSRET, JEDNOST i LJUBAV imaju moć da pokrenu promene u nama, ukoliko donesemo odluku da želimo da krenemo u potragu za sobom, u tu uzbudljivu avanturu koja donosi najveću od svih nagrada – sopstveni život!

KNJIGE PROMENA: SUSRET, JEDNOST i LJUBAV sadrže putokaze za prevazilaženje mentalnih, emocionalnih, fizičkih i duhovnih ograničenja i na taj način predstavljaju dragocen poklon svakome ko želi da upozna nove dimenzije stvarnosti i istinu da smo savršeni takvi kakvi jesmo i da samo svojom odlukom, voljom i mislima možemo da promenimo sopstveni život.

Energija kojom vibriraju KNJIGE PROMENA: SUSRET, JEDNOST i LJUBAV ima za cilj da pokrene pozitivne promene kod čitaoca, a simbolika slika koje su date na pojedinim stranama tu energiju povezuju sa jezikom nesvesnog na koji način proces promena počinje da se dešava na nesvesnom nivou. Dizajnirana je tako da zajedno sa simbolima i muzikom pokrene čitaoca da ne bude samo svedok događaja već i aktivni učesnik.

KNJIGE PROMENA: SUSRET, JEDNOST i LJUBAV, svaka na svoj način, pojedinačno ili zajedno mogu da budu dragocene svima onima koji su krenuli putem otkrivanja svog istinskog identiteta.

Energija, Sinhroniciteti, Ciljevi, Afrimacije, Reiki, Čakre, Regresija, Silva, Kristali, Životno programiranje, Maditacija, Šamanizam, Karma, Srodne duše, Integracija polariteta, Molitva, Ljubav, Zahvalnost, Blizanački plamenovi, Promene 2012. godine, su samo neke od stanica na putovanju Ljiljane, devojke koja je krenula u potragu za izgubljenom uspavanom lepoticom.

www.kljuceviuspeha.com

List Price: 0.00 din.
Price: 1,990.00 din.