JEDNOST Knjiga promena 2


ISBN:
978-86-7558-889-4
pismo:
Latinica
strana:
181
format:
20 cm
teaser-text:

Kada je kao izbeglica iz besmisla napustila svet koji je do tada zvala svojim, kada je ostala bez i jedne slamke za koju bi mogla da se uhvati, Ljiljana je tek tada činilo joj se počela da živi po prvi put.

povez:
Broš

Mi smo oni u kojima i od kojih sve nastaje

Kada je kao izbeglica iz besmisla napustila svet koji je do tada zvala svojim, kada je ostala bez i jedne slamke za koju bi mogla da se uhvati, Ljiljana je tek tada činilo joj se počela da živi po prvi put. Dok je otkrivala istine u svojim danima pitala se, kako su se osećale druge žene u svojim malim svetovima, zatvorene u nemogućnost i zatrovane strahovima.

Prolaskom kroz nebesku kapiju, između života i smrti shvatila je da u tom trenutku više nisu postojali ni niko, ni neko, ni oni, ni drugi, ni komšije, ni prijatelji, ni rođaci…svi oni su odjednom bili ONA, koja je ostala. Ljiljana, žena koje nije bilo dok je živela, i oni koji nisu bili tu kada je umrla.

Ipak Bog je želeo da ona živiš, Bog je želeo da od svog života napravi priču isto tako lepu kao što je lep i čitav svemir koji je stvorio, i tako vrativši se u svoj život ona nas vodi putem jednosti.

Shvativši da je život koji je dobila nazad dar, jer je dobila još jednu šansu da ostvari svoju svrhu i da naučiš da voli, ona nam pomaže da se suočimo sa sobom i svojim strahovima, nudeći brojne tehnike koje su njenu dušu oslobodile bola u kojem je godinama živela.

Kroz priču u mentalnom programiranju, regresiji, kristalima, reikiju, spiritualnim tehnologijama, meditaciji, šamanizmu i ostalim putevima svesnosti, ona nam pomaže da pronađemo i postanemo jedno sa svojim životom učeći nas kako da volimo bezuslovno, jer bez toga nema večnosti, već samo beskrajno vraćanje na početak.

www.kljuceviuspeha.com

List Price: 1,009.00 din.
Price: 807.00 din.